Σχεδιασμένο από την Καρδιά... Κατασκευασμένο με Αγάπη!

Η βασική έννοια της δημιουργίας ξεκινάει από τον ίδιο τον Άνθρωπο και τον τρόπο ζωής του. Ο Άνθρωπος και η Δομή του ελέγχονται από την καταγραφή η οποία ενημερώνει τον εγκέφαλο και φτιάχνει την διάθεση.

Το Όναρ δημιουργήθηκε με αυτήν την λογική, και για αυτόν τον σκοπό, δηλαδή για τον Άνθρωπο. Σε αυτόν τον χώρο ή καταγραφή έχει να στείλει μόνο θετικά μυνήματα, μοναδικές στιγμές αλλά και ωραίες αναμνήσεις. Σε αυτό το συγκρότημα των τριών σουιτών και της μίας ιδιωτικής βίλας, το κτήριο και η διακόσμηση αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο.

Το καθημερινό ταξίδι που κάνει ο Άνθρωπος μέσα και έξω από τον χώρο των διαμερισμάτων, πραγματοποιείται με την χαλάρωση μέσα στον ίδιο αρχιτεκτονικό χώρο του κάθε διαμερίσματος, αλλά και στις μοναδικές αυλές των ανεξάρτητων διαμερισμάτων… αγναντεύοντας το πέλαγος.

Τα διαφορετικά στοιχεία του χώρου, η τσιμεντοκονία, η πέτρα, το σπασμένο λευκό χρώμα, τα ανοίγματα και το φυσικό φως, η αντανάκλαση όλων στην υδάτινη επιφάνεια, ο ανατολικός ήλιος, τα ξημερώματα, η νύχτα με τα αστέρια, το άγριο κυκλαδικό τοπίο, και η αμεσότητα με το πέλαγος, όλα αυτά κάνουν το συγκρότημα μοναδικό Αρχιτεκτόνημα.Είναι ένας μοναδικός συνδιασμός Αρχιτεκτονικών στοιχείων, φυτών, χρωμάτων, και υδάτινων επιφανειών κάτω από τον μοναδικό Ουρανό και τον καυτό Ήλιο των Κυκλάδων..

Πέτρος Γ. Σιδερής